Syyslomaleirit 2019

Tervetuloa koululaisten syyslomaleireille Kivikon Jekkulinnaan!

Ohjelmassa on päivittäin urheilullista toimintaa, ulkoilua Kivikon lähiympäristössä, leikkejä ja erilaisia pelejä, telinevoimistelua, parkouria, trampoliinivoimistelua ja paljon muuta hauskaa yhdessä seuramme valmentajien kanssa. Jekkuleiri järjestetään ma-ti 14-15.10.2019 klo 9:00-15:00, ja tramppaleiri ke 16.10.2019 klo 10:00-15:00.

Jekkuleiri:
Jekkuleirillä ollaan yhdessä ja terästetään taitoja telinevoimistelussa, trampoliinivoimistelussa ja parkourissa. Tutustutaan uusiin ystäviin ja puuhaillaan yhdessä eri pelien ja leikkien parissa sekä sisällä että ulkona (yleisurheilu, pallopelit, kiipeily, volttikoulu). 


Tramppaleiri:
Leiripäivänä harjoitellaan mm. volttia eteen/taakse, käsillä- ja päälläseisontoja sekä erilaisia kärrynpyöriä. Leirillä tutustutaan trampoliinivoimistelun eri lajeihin ja harjoitellaan temppuja sekä alastuloina että tramppallakin. Lisäksi luvassa on ulkoilua, leikkejä ja kisailua hyvässä hengessä.

Kilpatramppaleiri:

Syyslomalla treenien sijaan kilpailijoille ja edistyneemmille harrastajille löytyy Lohjan Fast & Furious kanssa yhteiset treenileiripäivät ke-la.

Syyslomaleirillä on joka päivä kaksi harjoitusta ja treenien välissä ruokatauko ja rentoa oleilua. Treeneistä toinen keskittyy aina kilpailussa tarvittaviin ominaisuuksiin ja asioihin, sarjan tekoon, liikeyhdistelmiin ja siisteyden + hyppykorkeuden lisäämiseen, ja toinen treenikerta keskittyy uusien liikkeiden ja liikemallien kehittelyyn ja harjoitteluun.

Harjoitukset keskiviikkona ja lauantaina Kivikossa.

Lisäksi on mahdollisuus osallistua torstaina ja/tai perjantaina Lohjan Fast & Furious treenisalin leirille Lohjalla. Siellä mukana myös DMT.

Jokaiseen leiripäivään ilmoittaudutaan erikseen. Muistathan hankkia lisenssin (kilpa- tai harrastelisenssi lajina trampoliinivoimistelu)

Hinta Helsinki 20 eur/päivä ja Lohja 20 eur/päivä.

Ke ja la Helsinki treenit 10-15, välillä tauko, to ja pe Lohja 11-13 ja 17-19.LEIRIEN PÄIVITTÄINEN KULKU


TAPAAMISPAIKKA AAMUISIN:
Jekkuleiriläisten sekä tramppaleiriläisten kanssa tavataan Kivikon jekkulinnassa (Kivikon hiihtohallin 3.kerros). Valmentajat tulevat hakemaan jekkuleirille osallistuvat nuoret kello 9:00, ja tramppaleirille osallistuvat klo 10:00. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että nuoret ovat ajoissa paikan päällä joka leiriaamu. Leiri päättyy päivittäin klo 15:00, jonka jälkeen leiriläiset lähetetään kotiin. Jos leiriläinen joutuu syystä tai toisesta tulemaan myöhemmin kuin klo 9:00 tai lähtemään aikaisemmin kuin klo 15:00 tulisi siitä ilmoittaa toimistolle tai valmentajille erikseen. 

Sisäliikuntavarusteet puetaan päälle aamuisin ennen leirin alkua. Kivikon jekkulinnassa on pukuhuone, jonne varusteet voi jättää harjoitusten ajaksi.

RUOKAILU:
Lapset tarvitsevat leirille mukaan omat eväät sekä ruokailuvälineet. Leirillä on käytössä jääkaappi sekä mikro. 

VARUSTEET JOKA PÄIVÄLLE:
·         sisäliikuntavarusteet (ei koruja/kelloja, pitkät hiukset kiinni)
·         sään mukaiset ulkoiluvarusteet 
·         juomapullo
·         eväät ja ruokailuvälineet!

VAKUUTUKSET:
Leirimaksu ei sisällä vakuutusta. Huoltajat varmistakaa lapsenne vakuutusturva: monet lasten vapaa-ajan vakuutukset eivät ole voimassa ohjatuissa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa. Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan lasten vakuutusturvasta omatoimisesti. 

MUUTA:
Mahdolliset poissaolot, yhteydenotot ja ilmoitusluontoiset asiat puhelimitse 044 - 98 15 122. Ei kiireelliset asiat sähköpostilla osoitteeseen: vsh.harraste@gmail.com

LEIRIEN HINNAT:
Jekkuleiri 50€
Tramppaleiri 25€
Kilpatramppaleiri 20€/pv.

Jokaiselle leirille mahtuu mukaan 25 lasta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on pysyvä, peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.                          

LEIRIEN AIKATAULUT:

Jekkuleirit Kivikossa

- 14-15.10.2019

Tramppaleiri Kivikossa

- 16.10.2019

Kilpatramppaleiri Kivikossa

- 16.10 ja 19.10.2019

Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on mahdollisia ainoastaan lääkärintodistuksella.