Kokeilujakso esikilparyhmään

Tule kokeilemaan esikilparyhmään!


Haemme lisää voimistelijoita Hattarat esikilparyhmään.Töölön Kisahallin esikilparyhmä Hattarat:

Voimisteluseura Helsinki perustaa uuden esikilparyhmän Töölön Kisahallille 2013-2015 syntyneille tytöille. Mukaan ryhmään pääsee kokeilujakson kautta.Esikilparyhmissä opetellaan liikunnan perustaitoja, ryhmässä toimimisen taitoja ja opitaan voimistelun alkeisliikkeitä. Ryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti ja tähdätään tulevaisuudessa kilpailemaan. Kuitenkin harjoitteluun kuuluu myös leikkiä, ratoja ja hauskanpitoa. 

Ryhmän valmentajana toimii Alina Karvonen. Alinalla on 8 vuoden valmentajakokemus naisten telinevoimistelusta. Alina  aloittaa syksyllä opinnot kasvatustieteelisessä tiedekunnassa ja valmentaa seurassamme 3 kilparyhmää. Ryhmä harjoittelee Keväällä seuraavasti:

Keskiviikko 16:30-18 Töölön Kisahalli

Torstai 16-17:30 Töölön KisahalliILMOITTAUDU KOKEILUJAKSOLLE TÄÄLTÄ. 

Kokeilujakso kestää kaksi viikkoa ja sen jälkeen yhdessä voimistelijan, vanhemman ja valmentajan kanssa päätämme onko ryhmä sopiva. Kokeilujakso ei sido perhettä mihinkään, mutta ei myöskään takaa paikkaa ryhmässä. Kokeilujaksolle tulee ilmoittautua nettisivujen kautta. Kokeilujaksolle voi ilmoittautua myös vaikka on ilmoittautunut toiseen VSH:n harrasteryhmään. Tällöin jos voimistelija valitaan ryhmään, hyvitämme harrasteryhmien maksut esikilparyhmän maksusta.