NÄYTTÖTILAISUUS 

Tervetuloa Voimisteluseura Helsingin tyttöjen kilparyhmätesteihin 24.5.2020!

Kilparyhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti tähdäten kilpailemaan kansallisesti ja tulevaisuudessa kansainvälisesti. Kilparyhmät toimivat ammattitaitoisen valmennustiimin johdolla. Nuorimmat jumpparit aloittavat esikilparyhmistä 4-6 vuotiaina ja kilparyhmiin siirrytään kouluikäisenä. Esikilpa ja kilparyhmissä harjoitellaan 2-5 kertaa viikossa, riippuen voimistelijan iästä ja tasosta.

Kilparyhmätesteihin voivat osallistua 2003-2016 syntyneet tytöt. Testeissä noudatetaan poikkeusajan suosituksia turvaetäisyydet ja ryhmäkoon rajoitukset huomioon ottaen. Voimistelijat testataan noin 5 hengen ryhmissä valmentajan johdolla. 

Testit järjestetään Kivikon Jekkulinnan alasalissa (Savikiekontie 4, 00940 Helsinki). Voimistelijat odottavat ulkona kunnes heidät haetaan voimistelusaliin. Ennen saliin menoa pestään kädet huolellisesti. Vanhemmat eivät pääse saliin mukaan. Testeihin saa osallistua vain täysin terveenä. Mikäli sairastumisen takia ei testeihin voi osallistua, voi kysellä vapaita paikkoja sähköpostitse.

Testeihin ilmoittaudutaan allaolevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 20.5.2020.

Tarkemmat testiajat sekä hygienia-ja turvallisuusohjeet ovat ilmoitettu sähköpostilla osallistuville.