Hae mukaan Lakat- kilparyhmään!

Hae mukaan Lakat - kilparyhmään! Lakat ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa 3h kerralla. Ryhmässä harjoitellaan kohti E-luokkaa. 


Täydennämme ryhmää 2005-2009 syntyneillä voimistelijoilla. Ryhmään haetaan testin kautta. Mikäli testiaika ei sovi, niin ota yhteyttä ja sovi muu testiaika. 


Testistä valitaan voimistelijat kokeilujaksolle ryhmään. Kokeilujakson jälkeen yhdessä voimistelija, perheen ja valmentajan kanssa mietitään onko ryhmä sopiva. Testi ja kokeilu on maksutonta. 


Huomaathan ettei Voimisteluseura Helsinki vakuuta voimistelijoita. Eli myös testiä varten tulee voimistelijalla oma tapaturmavakuutus. Vain vanhempi voi ilmoittaa lapsen testiin. 


Testiharjoitus:

Testiharjoituksessa valmentaja testaa voimistelijan ominaisuuksia, kuten voimaa, liikkuvuutta ja perusliikuntataitoja. Tarkkoja liikevaatimuksia ei ryhmiin ole. 

Testiharjoituksissa noudatamme hygieniaohjeistuksia. Vallitsevan tilanteen vuoksi vanhemmat eivät voi tulla harjoitustiloihimme. Haemme voimistelijat harjoitustilan ulkopuolelta ja tuomme heidät samaan paikkaan testin päätyttyä. Ilmoitamme sähköpostitse muutaman viikon sisällä testien tuloksista. Emme perustele yksittäisen voimistelijan kohdalla valintaa. 


Lakkojen syksyn harjoitusajat:

MA klo 17:00 - 20:00 Kisahalli 
KE klo 17:00 - 20:00 Kivikko
TO klo 17:00 - 20:00 Urhea-Halli
SU klo 16:00 - 19:00 Kivikko


Lisätietoa:

Lisätietoa testistä ja Lakat- ryhmästä antaa ryhmän vastuuvalmentaja Iris Tammilehto: iris.tammilehto@outlook.com