Harrasteryhmästä kilpavoimistelijaksi

Tavoitteena kilpavoimistelu

 

Voimisteluseura Helsingin laadukkaalla kilparyhmätoiminnalla on vankat perinteet kilpavoimistelussa. Seura tarjoaa mahdollisuuden harjoitella, kehittyä ja kilpailla aina kansainväliselle huipulle asti!

Kilpavoimistelijat harjoittelevat kokeneen ja ammatitaitoisen valmentajatiimimme johdolla esikilpa- ja kilparyhmissä.

Valmentaminen on kasvattamista!

Mottojamme ovat:
- kokonaisvaltainen valmentaminen, temppuilua ja sosiaalisia taitoja
- kaikki saavat osallistua omien kykyjensä mukaan, yksilöllistä kehittymistä tuetaan
- leikkimielisyys selättää suorituspaineet ja ryppyotsaisuuden

Osalle voimistelijoista harjoittelu on tavoitteellista ja tähtää kilpavoimisteluun. Näille lahjakkaille nuorille tarjoamme laadukasta valmennusta ja mahdollisuuden omien rajojen tavoitteluun. Tärkeä osa seuran toimintaa on kilpailuihin osallistuminen ja myös niiden järjestäminen.

Uusia alkeiskilparyhmiä perustetaan vuosittain, mikäli olet kiinnostunut voimistelusta kilpailulajina, voit keskustella asiasta oman ryhmäsi valmentajan kanssa.

 

Kiinnostaako telinevoimisteluharrastus valmennusryhmässä?

Mikä Valmennusryhmä?

Valmennusryhmä on voimisteluryhmä, jossa tavoitteena on kehittää valmiuksia kilpailemista varten. Valmennusryhmässä harjoitellaan 3 - 5 x viikossa 2-3h kerrallaan. Taitojen ja iän karttuessa harjoittelu muuttuu tavoitteellisemmaksi ja harjoitusmäärät nousevat. Valmennusryhmien valmennuksesta vastaa aina valmennustiimi, joka koostuu nuorista ja lajitietoisista valmentajista.

Näyttötilaisuus

Tilaisuus on avoin kaikille seuramme harrasteryhmienjäsenille, sekä niille, jotka vielä eivät ole seuramme jäseniä. Kaikilla valmennusryhmistä kiinnostuneilla on mahdollisuus hakea VSH:n valmennusryhmiin seuraavasti:

TYTÖT:

Haemme täydennystä eri-ikäisten ryhmiin aina 2011 syntyneistä tytöistä 2004 syntyneisiin. Näyttötilaisuus pidetään torstaina 1.6 klo 18:00 alkaen Helsingin Myllynpuron, Liikuntamyllyssä (Jauhokuja 3.). Näyttötilaisuuteen osallistujat noudetaan Liikuntamyllyn alakerran käytävältä Jekkusalin edestä klo 18:00 ja voimistelijat osallistuvat näyttötilaisuuteen itsenäisesti valmentajien kanssa.

Näyttötilaisuudessa tarkkaillaan lapsen liikkuvuutta, ketteryyttä ja voimaa. Lisäksi huomioidaan jo mahdollisesti opittuja taitoja ja liikesarjoja. Ryhmään ei vaadita aikaisempaa kilpailukokemusta telinevoimistelun parista.

Ryhmään valituille tiedotamme valinnoista sähköpostitse näyttötilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen alla olevalla kaavakkeella.

Ilmoittautumislomake


Ilmoittautumiset tyttöjen näyttötilaisuuteen torstaina 1.6.2017


Voimistelijan tiedot:

*
*
*
*
*
*

Yhteysvanhemman tiedot

*
*
*
*

Osoite, jos eri kuin voimistelijan

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Voimisteluseura Helsinki - VSH ry
c/o Liikuntamylly
Jauhokuja 3
00920 Helsinki
email: vsh.toimisto@gmail.com
puhelinajat: ma-ke, pe klo 13:00-15:00
044 - 03 21 258
044 - 30 93 506

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN =>