Kesäleirit 2021

Tervetuloa koululaisten kesäleireille Liikuntamyllyyn ja Kivikon Jekkulinnaan!

Ohjelmassa on päivittäin urheilullista toimintaa, ulkoilua Liikuntamyllyn sekä Kivikon lähiympäristössä, leikkejä ja erilaisia pelejä, parkouria, trampoliinivoimistelua, cheerleadingiä ja paljon muuta hauskaa yhdessä seuramme valmentajien kanssa. Joka viikolla teemme päiväretken vaihtuvaan kohteeseen pääkaupunkiseudun alueella. 


Leirit järjestetään ma-pe klo 9:00-15:00, lukuun ottamatta juhannusviikolla 21.-24.6. olevaa jekkuleiriä joka pidetään maanantaista torstaihin.                        

Tarjolla on perinteisesti JEKKULEIRIT ja niiden lisäksi CHEERLEADING- ja TRAMPPALEIRI.

Jekkuleirit:
Jekkuleirillä ollaan yhdessä ja terästetään taitoja telinevoimistelussa, trampoliinivoimistelussa ja parkourissa. Tutustutaan uusiin ystäviin ja puuhaillaan yhdessä eri pelien ja leikkien parissa sekä sisällä että ulkona (yleisurheilu, pallopelit, kiipeily, volttikoulu). 
Leiriviikolla yksi päivä on retkipäivä, ja jokaisella leiriviikolla vaihtuva retkikohde.

Cheerleadingleiri:
Viikon aikana harjoitellaan lajin eri osa-alueita ja niissä edetään kukin omalla tasollaan, tutustutaan muihin, ulkoillaan ja pidetään hauskaa hyvässä porukassa. Leirillä tulevat tutuksi ns. nostot eli stuntit, pyramidit, hypyt sekä erilaiset akrobatialiikkeet. Laji sopii monipuolisuuden vuoksi erinomaisesti niin tytöille kuin pojillekin.

Tramppaleiri:
Viikon aikana harjoitellaan mm. volttia eteen/taakse, käsillä- ja päälläseisontoja sekä erilaisia kärrynpyöriä. Leirillä tutustutaan trampoliinivoimistelun eri lajeihin ja harjoitellaan temppuja sekä alastuloina että tramppallakin. Lisäksi leirillä tutustutaan muihin lajeihin, ulkoillaan ja kisaillaan hyvässä hengessä.

LEIRIEN PÄIVITTÄINEN KULKU
TAPAAMISPAIKKA AAMUISIN:
Jekkuleiriläisten kanssa tavataan aina liikuntamyllyn aulassa. Cheerleading- ja tramppaleiriläisten kanssa tavataan Kivikon jekkulinnassa (Kivikon hiihtohallin 3.kerros). Valmentajat tulevat hakemaan leirille osallistuvat nuoret kello 9:00. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että nuoret ovat ajoissa paikan päällä, joka leiriaamu. Leiri päättyy päivittäin klo 15:00, jonka jälkeen leiriläiset lähetetään kotiin. Jos leiriläinen joutuu syystä tai toisesta tulemaan myöhemmin kuin klo 9:00 tai lähtemään aikaisemmin kuin klo 15:00 tulisi siitä ilmoittaa toimistolle tai valmentajille erikseen. 

Sisäliikuntavarusteet puetaan päälle aamuisin ennen leirin alkua. Liikuntamyllyn aulassa on säilytyskaappeja, jotka toimivat OMILLA lukoilla ja jonne varusteet ja arvotavarat, paitsi pieni reppu (jonne pakataan juomapullo ja eväät), jätetään aamuharjoitusten ajaksi. Kivikon jekkulinnassa on pukuhuone, jonne varusteet voi jättää harjoitusten ajaksi.

RUOKAILU:
Lapset tarvitsevat leirille mukaan omat eväät sekä ruokailuvälineet. Leirillä on käytössä jääkaappi sekä mikro. 

VARUSTEET JOKA PÄIVÄLLE:
·         sisäliikuntavarusteet (ei koruja/kelloja, pitkät hiukset kiinni)
·         sään mukaiset ulkoiluvarusteet (hatut ja aurinkorasvat)
·         juomapullo
·         oma lukko säilytyskaappia varten
·        eväät ja ruokailuvälineet!

VAKUUTUKSET:
Leirimaksu ei sisällä vakuutusta. Huoltajat varmistakaa lapsenne vakuutusturva: monet lasten vapaa-ajan vakuutukset eivät ole voimassa ohjatuissa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa. Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan lasten vakuutusturvasta omatoimisesti. 

MUUTA:
Mahdolliset poissaolot, yhteydenotot ja ilmoitusluontoiset asiat puhelimitse 044-0321258. Ei kiireelliset asiat sähköpostilla osoitteeseen: vsh.harraste@gmail.com

LEIRIEN HINNAT:
1 leiriviikko 160€  (140€)
2 leiriviikkoa 290€ (270€)
3 leiriviikkoa 420€ (400€)
(Suluissa huomioitu juhannusviikon lyhyempi leiri)

Jokaiselle leirille mahtuu mukaan alustavasti 20 lasta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on pysyvä, peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.                          LEIRIEN AIKATAULUT:

Jekkuleirit liikuntamyllyssä
- 7.-11.6. - TÄYNNÄ
- 14.-18.6. - TÄYNNÄ
- 21. -24.6.

Cheerleadingleiri Kivikossa
- 7.-11.6.

Tramppaleiri Kivikossa
- 14.-18.6. - TÄYNNÄ

Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on mahdollisia ainoastaan lääkärintodistuksella.