KESÄLEIRIT 2018

KESÄN 2018 HAUSKAT KOULULAISTEN LEIRIT

 

Tervetuloa mukaan Voimisteluseura Helsingin kesäleireille urheilemaan, ulkoilemaan ja pitämään hauskaa mukavassa porukassa! Mukaan pääsevät niin seuramme jäsenet kuin muutkin lapset. Kaikki kesäleirit pidetään LIIKUNTAMYLLYSSÄ ja sen lähiympäristössä. Leirin ohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia ja ovat käyneet ensiapu- koulutuksen. 

Leirejä on tarjolla kesäkuussa kolmena viikkona sekä yhtenä viikkona elokuussa ennen koulujen alkamista. Valitse itsellesi sopivin ajankohta tai vietä kanssamme jekkuillen useampi viikko kesästä.

Tarjolla on perinteiset JEKKULEIRIT ja niiden lisäksi CHEERLEADING- ja TRAMPPALEIRIT.

JEKKULEIRI:

Jekkuleirillä ollaan yhdessä ja terästetään taitoja telinevoimistelussa, trampoliinivoimistelussa ja parkourissa. Tutustutaan uusiin ystäviin ja puuhaillaan yhdessä eri pelien ja leikkien parissa sekä sisällä että ulkona (yleisurheilu, pallopelit, kiipeily, volttikoulu). 
Leiriviikolla yksi päivä on retkipäivä, ja jokaisella leiriviikolla vaihtuva retkikohde. Alustava ohjelma täällä.

CHEERLEADINGLEIRI:

Viikon aikana harjoitellaan lajin eri osa-alueita ja niissä edetään kukin omalla tasollaan, tutustutaan muihin, ulkoillaan ja pidetään hauskaa hyvässä porukassa. Leirillä tulevat tutuksi ns. nostot eli stuntit, pyramidit, hypyt sekä erilaiset akrobatialiikkeet. Laji sopii monipuolisuuden vuoksi erinomaisesti niin tytöille kuin pojillekin.

TRAMPPALEIRI:

Viikon aikana harjoitellaan mm. volttia eteen/taakse, käsillä- ja päälläseisontoja sekä erilaisia kärrynpyöriä. Leirillä tutustutaan trampoliinivoimistelun eri lajeihin ja harjoitellaan temppuja sekä alastuloina että tramppallakin. Lisäksi leirillä tutustutaan muihin lajeihin, ulkoillaan ja kisaillaan hyvässä hengessä.

AJANKOHDAT:

4.-8.6.2018            Jekkuleiri 1. tai Cheerleadingleiri
11.- 15.6.2018       Jekkuleiri 2. tai Tramppaleiri
18.- 21.6.2018       Jekkuleiri 3.
30.7 -3.8.2018       Jekkuleiri 4. 

Leirillä ohjelmaa päivittäin klo 9:00 - 15:00. Ohjaajina toimivat Annele Vanhanen, Sami Heinonen ja Iina Levonen.                     

KESÄLEIRIEN HINNAT:

Hinta sisältää ruokailun. (Retkipäivänä omat eväät mukaan)

1 leiriviikko 170€  (140€)
2 leiriviikkoa 310€ (280€)
3 leiriviikkoa 450€ (420€)
4 leiriviikkoa 560€
(Suluissa huomioitu juhannusviikon lyhyempi leiri)

Jokaiselle leirille mahtuu mukaan 25 lasta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on pysyvä, peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.                                                                       

ILMOITTAUTUMINEN

(Ohjeet löytyvät ilmoittautumiseen TÄSTÄ linkistä)
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on mahdollisia ainoastaan lääkärintodistuksella.

VAKUUTUKSET

Leirimaksu ei sisällä vakuutusta. Huoltajat varmistakaa lapsenne vakuutusturva: monet lasten vapaa-ajan vakuutukset eivät ole voimassa ohjatuissa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa. Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan lasten vakuutusturvasta omatoimisesti. 

LEIRIN PÄIVITTÄINEN KULKU:

 

TAPAAMISPAIKKA AAMUISIN

Liikuntamyllyn aulassa kassan luona. Valmentajat tulevat hakemaan leirille osallistuvat nuoret ja maksavat heidät valmentaja korteillaan sisään. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että nuoret ovat ajoissa paikan päällä, joka leiriaamu. Leiri päättyy päivittäin klo 15:00, jonka jälkeen leiriläiset lähetetään kotiin. Jos leiriläinen joutuu syystä tai toisesta tulemaan myöhemmin kuin klo 9:00 tai lähtemään aikaisemmin kuin klo 15:00 tulisi siitä ilmoittaa toimistolle tai valmentajille erikseen. 

Sisäliikuntavarusteet puetaan päälle aamuisin ennen leirin alkua, paitsi keskiviikkona kun lähdemme luistelemaan. Liikuntamyllyn aulassa on säilytyskaappeja, jotka toimivat OMILLA lukoilla ja jonne varusteet ja arvotavarat, paitsi pieni reppu, jätetään aamuharjoitusten ajaksi.

RUOKAILU

Lounas on lämmin ruoka ja nautitaan Liikuntamyllyn sisätiloissa. Koska päivä on kovin urheilullinen on hyvä varata pieni välipala lapsille iltapäivän tunneiksi esim. hedelmä. Retkipäivänä lapsilla tulisi olla omat eväät mukana millä jaksaa puuhailla koko päivän.

VARUSTEET JOKA PÄIVÄLLE

  • sisäliikuntavarusteet (ei koruja/kelloja, pitkät hiukset kiinni)
  • sään mukaiset ulkoiluvarusteet (hatut ja aurinkorasvat)
  • juomapullo
  • oma lukko säilytyskaappia varten
  • pienet eväät iltapäiväksi

MUUTA

Mahdolliset poissaolot, yhteydenotot ja ilmoitusluontoiset asiat puhelimitse 044-0321258. Ei kiireelliset asiat sähköpostilla osoitteeseen: vsh.annele@gmail.com


kesäleirit 2017