Ilmoittautuminen vaiheittain

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään rekisteröintilomakkeella, johon täytetään huoltajan henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, saat oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

2. Sisäänkirjautuminen

Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan ohjelmaan. Käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite.

3. Alaikäisen lapsen rekisteröiminen on välttämätöntä

Huomaa, että ryhmiin voi ilmoittaa vain oikean ikäisen henkilön, siksi lapset pitää rekisteröidä ohjelmaan huoltajan alikäyttäjiksi. Huoltajan tiedoilla ei voi liittyä lasten liikuntaryhmiin. (Poikkeuksen perheliikuntaryhmät, joihin ilmoittaudutaan vanhemman tiedoilla)

Etene kohdasta OMAT TIEDOT rekisteröimään kaikki voimisteluryhmiin osallistuvien lastesi tiedot alaisuuteesi.

Huoltajan tietojen vieressä teksti "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi". Tästä avautuu uusi kaavake lapsen tiedoille, täytä ja muista tallentaa. HUOM! Laita sähköpostiosoitteeksi huoltajan osoite sekä puhelinnumero. Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä.

4. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Voit tutustua ennen ilmoittautumista eri ryhmien harjoitusaikoihin täällä. Sieltä näet, mitä ryhmiä on tarjolla eri ikäryhmille. Ryhmien vapaat paikat näkyvät jäsenrekisteriohjelmassa ilmoittautumisen ollessa auki.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi rekisteröitymisvaiheessa sähköpostiisi saamasi salasanan.

Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on alasvetovalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

5. Ilmoituksen vahvistaminen

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on lähettänyt laskun sähköpostiisi. Jos sinulla ei ole tai et ilmoittanut sähköpostiosoitetta ohjelma näyttää vahvistuksen ruudulla, kun lasku on hyväksytty.

Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti.

6. Varasijalle ilmoittaminen

Ilmoittautumisen ollessa avoinna ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonopaikkoja on 5 kpl jokaisessa ryhmässä. llmoitamme vapautuneesta paikasta sähköpostiviestinä tai soittamalla, jonka jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Mukaan voi tulla heti seuraavalla kerralla viestin saatuaan.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä

Ilmoittautuminen kesken kauden

Mikäli kauden ilmoittautumisaika on ehtinyt umpeutumaan, niin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu ensin rekisteröitymällä käyttäjäksi, sen jälkeen olemalla yhteydessä VSH:n toimistoon.


Muutokset jäsentiedoissa:

Omilla tunnuksilla voit päivittää omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja OMAT TIEDOT -sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.