Tule mukaan voimistelemaan!

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN  TOIMINTAAN 30.5.2018 ALKAEN

MUISTATHAN ETTÄ ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA JA EDELLYTTÄÄ LASKUN MAKSAMISEEN. TOIMINNASSAMME AIKAISEMMIN MUKANA OLLEILLA  EI OLE UUSILLA KAUSILLA TUTUSTUMISMAHDOLLISUUTTA.

 

ILMOITTAUTUMISOHJE

Voimisteluseura Helsingin liikuntaryhmiin ILMOITTAUDUTAAN INTERNET-SIVUILLA. Emme ota vastaan puhelin-tai sähköposti-ilmoittautumisia kauden alussa.

VANHAT JÄSENET:

"Vanhojen" jo kuluvalla kaudella ryhmissä mukana olleiden voimistelijoiden tulee myös ilmoittautua tulevalle kaudelle jäsenrekisterin kautta, jos haluavat jatkaa mukana toiminnassamme. Rekisteröinti tehdään vain kerran, joten älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan.

1. Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä.

 

UUDET JÄSENET:

Uusien harrastajien tulee aloittaa ilmoittautuminen rekisteröitymällä jäsenrekisterin käyttäjäksi. Rekisteröityä voi milloin vain, mutta ryhmiin ilmoittautuminen on mahdollista vain erikseen mainittuina aikoina Internet-palvelussa. Rekisteröinti tehdään vain kerran, joten älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmassa uudestaan. Vapaiden paikkojen tilanne näkyy jäsenrekisterin sivuilta. Rekisteröinti ei vielä velvoita jäsenyyteen eikä osallistumiseen. Järjestelmässä on reaaliaikainen paikkatilanne kaikista harrasteryhmistä.

TÄRKEITÄ OHJEITA UUSILLE JÄSENILLE:

 1. Huoltaja rekisteröityy käyttäjäksi. Järjestelmä antaa salasanan, käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi.

1. Rekisteröidy jäsenrekisterin käyttäjäksi tästä


 
 1. Huoltaja kirjautuu palveluun ja liittää lapsensa tiedot alaisuuteensa. Muista laittaa myös lapselle huoltajan sähköposti sekä huoltajan puhelinnumero. Kaikki seuratiedoitteet lähetetään sähköpostitse.
 2. Ilmoittautumisen ollessa avoinna, ilmoita lapsesi liikuntaryhmään kohdasta ILMOITTAUTUMINEN. Alasvetovalikosta löytyvät kaikki alaisuudessasi olevat käyttäjät.
 3. Paikka on vahvistunut, kun olet saanut laskun sähköpostiisi.     
 4. Lasku tulee olla maksettuna ennen tunneille osallistumista tai eräpäivään mennessä. Jos lapsi, joka ei aikaisemmin ole ollut VSH:n jäsen, haluaa lopettaa kahden ensimmäisen kerran jälkeen, tee siitä VÄLITTÖMÄSTI kirjallinen ilmoitus osoitteeseen vsh.toimisto@gmail.com, niin maksettavaksenne jää tutustumiskäyntien ja toimistokulujen hinta 28€, loppumaksun palautamme ilmoittamallenne tilille. Myös ennen kauden alkua tehdyistä peruutuksista tai peruutuksista ennen kokeilukäyntejä jää maksettavaksi tuo kokeilumaksu 28€. Kolmannen harjoitusviikon alettua emme palauta maksuja! Vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja. 

2. Rekisteröitymisen jälkeen voi siirtyä tekemään ilmoittautumisen tästä linkistä.                                                               

 

Ilmoittautumisongelmiin voi kysellä apua numerosta 044 - 309 35 06 , ma-ke sekä pe klo 13-15 tai sähköpostitse vsh.toimisto@gmail.com

 

ILMOITTAUTUMINEN VAIHEITTAIN:

 • 1. Käyttäjäksi rekisteröityminen (voi tehdä milloin vain)

Rekisteröityminen tehdään Internetissä rekisteröintilomakkeella johon täytetään huoltajan henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla pääset kirjautumaan sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

 • 2. Sisäänkirjautuminen

Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan ohjelmaan, käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite.

 • 3. Alaikäisen lapsesi rekisteröiminen on välttämätöntä

Huomaa, että ryhmiin voi ilmoittaa vain oikean ikäisen henkilön, siksi lapset pitää rekisteröidä ohjelmaan alakäyttäjiksi huoltajan rekisteröitymisen jälkeen. Huoltajan tiedoilla ei voi liittyä lasten liikuntaryhmiin. (Poikkeuksen perheliikuntaryhmät, joihin ilmoittautuminen vanhemman tiedoilla)

Etene kohdasta OMAT TIEDOT rekisteröimään kaikki voimisteluryhmiin osallistuvien lastesi tiedot alaisuuteesi.

Huoltajan tietojen vieressä teksti ‘rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi’. Tästä avautuu uusi kaavake lapsen tiedoille, täytä ja muista tallentaa. HUOM! Laita sähköpostiosoitteeksi huoltajan osoite sekä puhelinnumero. Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä.

 • 4. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Voit tutustua ennen ilmoittautumista eri ryhmien harjoitusaikoihin etusivuilla löytyvät LUKUJÄRJESTYKSET – palkin alta. Sieltä näet mitä ryhmiä on tarjolla eri-ikäryhmille.   Ryhmien vapaat paikat näkyvät jäsenrekisteriohjelmassa ilmoittautumisen ollessa auki.

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi rekisteröitymisvaiheessa sähköpostiisi saamasi salasanan.

Etene kohdasta ‘ilmoittautuminen’. Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on alasvetovalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

 • 5. Ilmoituksen vahvistaminen

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on lähettänyt laskun sähköpostiisi. Jos sinulla ei ole tai et ilmoittanut sähköpostiosoitetta ohjelma näyttää vahvistuksen ruudulla, kun lasku on hyväksytty.

Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti.

 • 6. Varasijalle ilmoittaminen

Ilmoittautumisen ollessa avoinna ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonopaikkoja on 5kpl kussakin ryhmässä. lmoitamme vapautuneesta paikasta sähköpostiviestinä tai soittamalla ja tämän jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Mukaan voi tulla heti seuraavalla kerralla viestin saatuaan.

 • 7. Ilmoittautuminen kesken kauden

Mikäli kauden ilmoittatumisaika on ehtinyt umpeutumaan niin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu ensin rekisteröitymällä käyttäjäksi, sen jälkeen olemalla yhteydessä VSH:n toimistoon.

 • 8. Muutokset jäsentiedoissa:

Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja  OMAT TIEDOT- sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.