HINNASTO

HARRASTERYHMIEN HARJOITUSMAKSUT SYYSKAUSI 2021

1. Jäsenmaksu ja liittymismaksu

Harjoitusmaksujen lisäksi UUSIEN jäsenien tulee suorittaa: 

1. vuosittainen jäsenmaksu 25€
2. seuran liittymismaksu 10€ 

Harjoitusmaksujen lisäksi VANHOJEN jäsenien tulee suorittaa kerran vuodessa: 
1. vuosittainen jäsenmaksu 25€

2. Kausimaksu harrasteryhmät

  • 1 harjoitusta/vko 210€
  • 2 harjoitusta/vko 360€
  • 3 harjoitusta/vko 500€

3. Kausimaksu cheerleadingryhmät

  • 1 harjoitus/vko 170€
  • 2 harjoitusta - 3 tuntia/vko 270€
  • 3 harjoitusta - 4,5 tuntia/vko 390€

Sisaralennus harjoitusmaksuista 16€ / perheen toisesta harjoittelijasta lähtien.

Harjoitusmaksu lähtee automaattisesti sähköpostitse jokaiselle ilmoittautumisen yhteydessä. Maksut tulee suorittaa eräpäivään mennessä käyttäen KUNKIN LASKUN OMAA viitenumeroa! Ilman viitenumeroa maksu ei kohdistu oikealle laskulle.

Jos jäsen lopettaa harjoittelunsa ryhmässä kesken kauden, ei kausimaksua hyvitetä. Ilmoittautunut jäsen sitoutuu mukaan toimintaamme aina kaudeksi kerrallaan.

Pienemmille lapsille asiassa on kuitenkin pieni jousto: Jos lapsi, joka ei aikaisemmin ole ollut VSH:n jäsen, haluaa lopettaa kahden ensimmäisen kerran jälkeen, tee siitä VÄLITTÖMÄSTI kirjallinen ilmoitus osoitteeseen vsh.toimisto@gmail.com.

Maksettavaksenne jää siinä tapauksessa tutustumiskäyntien ja toimistokulujen hinta 28€, loppumaksun palautamme ilmoittamallenne tilille. Kolmannen harjoituskerran alettua (6.9.2021) emme palauta maksuja! Muistattehan, että vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja.

4. Kulkukorttimaksu harrasteryhmät

Jokaisen harjoittelijan, jolla on Liikuntamyllyn yläkerrassa harjoitukset (ei Jekkusalissa, ei Kivikossa, ei Arcadassa, ei Kisahallilla harrasteryhmässä) tulee myös ostaa ITSE sähköinen kulkukortti (4€) Liikuntamyllyyn ja Kisahalliin. Kulkukortti on henkilökohtainen ja voidaan ostaa liikuntahallien yhteydessä olevista kulunvalvomoista.

Lisätietoja:

vsh.toimisto@gmail.com

ePassi, Eazybreak, Smartum Saldo ja Edenred Virike

Aikuisten ryhmät voivat maksaa nyt ePassilla, Eazybreakilla, Smartum Saldolla ja Edenredin virike-edulla. Maksu tulee suorittaa palvelun kautta joko valitsemalla valmiiksi hinnoiteltu tuote tai syöttämällä maksettavan summan. Huomioikaa, että liikuntaedulla ei voi maksaa jäsen- tai liittymismaksua eikä lasten kausimaksua. Kun olet suorittanut maksun liikuntaedulla, ilmoita toimistoomme esimerkiksi sähköpostilla, niin vähennämme summan laskultasi. 

Otamme vastaan myös Smartumin liikuntaseleitä ja Edenredin virikeseteleitä, mutta näistä tulee pyytää ohjeistus toimistolta etukäteen.

Ilmoitukset maksuista ja liikuntaetujen kyselyt: vsh.harraste@gmail.com