HINNASTO

HARRASTERYHMIEN HARJOITUSMAKSUT KESÄLLÄ 2019

1. Jäsenmaksu ja liittymismaksu

Harjoitusmaksujen lisäksi UUSIEN jäsenien tulee suorittaa: 

1. vuosittainen jäsenmaksu 20€

2. seuran liittymismaksu 10€ 

Harjoitusmaksujen lisäksi VANHOJEN jäsenien tulee suorittaa: 1. vuosittainen jäsenmaksu 20€

2. Kausimaksu harrasteryhmät

  • 2 harjoitusta/vko 180€

3. Kausimaksu cheerleadingryhmät

  • 1 harjoitus - 1 tunti/vko 90€
  • 2 harjoitusta - 3 tuntia/vko 180€
  • 2 harjoitusta - 4 tuntia/vko 200€

Sisaralennus harjoitusmaksuista 16€ / perheen toisesta harjoittelijasta lähtien.

Harjoitusmaksu lähtee automaattisesti sähköpostitse jokaiselle ilmoittautumisen yhteydessä. Maksut tulee suorittaa eräpäivään mennessä käyttäen KUNKIN LASKUN OMAA viitenumeroa! Ilman viitenumeroa maksu ei kohdistu oikealle laskulle.

Jos jäsen lopettaa harjoittelunsa ryhmässä kesken kauden, ei kausimaksua hyvitetä. Ilmoittautunut jäsen sitoutuu mukaan toimintaamme aina kaudeksi kerrallaan.

Pienemmille lapsille asiassa on kuitenkin pieni jousto: Jos lapsi, joka ei aikaisemmin ole ollut VSH:n jäsen, haluaa lopettaa kahden ensimmäisen kerran jälkeen, tee siitä VÄLITTÖMÄSTI kirjallinen ilmoitus osoitteeseen vsh.toimisto@gmail.com.

Maksettavaksenne jää siinä tapauksessa tutustumiskäyntien ja toimistokulujen hinta 28€, loppumaksun palautamme ilmoittamallenne tilille. Kolmannen harjoituskerran alettua (20.5.2019) emme palauta maksuja! Muistattehan, että vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja.

4. Kulkukorttimaksu harrasteryhmät

Jokaisen harjoittelijan, jolla on yläkerrassa harjoitukset (ei Jekkusalissa) tulee myös ostaa ITSE sähköinen kulkukortti (4€) Liikuntamyllyyn ja Kisahalliin. Kulkukortti on henkilökohtainen ja voidaan ostaa liikuntahallien yhteydessä olevista kulunvalvomoista.

Lisätietoja:

vsh.toimisto@gmail.com

Aikuisten ryhmät voivat maksaa nyt ePassilla, Eazybreakilla ja Smartum Saldolla. Maksu tulee suorittaa palvelun kautta joko valitsemalla valmiiksi hinnoiteltu tuote tai syöttämällä maksettavan summan. Huomioikaa, että liikuntaedulla ei voi maksaa jäsen- tai liittymismaksua eikä lasten kausimaksua. Kun olet suorittanut maksun liikuntaedulla, ilmoita toimistoomme esimerkiksi sähköpostilla, niin vähennämme summan laskultasi. 

Ilmoitukset maksuista ja liikuntaetujen kyselyt: vsh.harraste@gmail.com