Hiihtolomaleirit 2020

Tervetuloa koululaisten hiihtolomaleireille Kivikon Jekkulinnaan!

Ohjelmassa on päivittäin urheilullista toimintaa, ulkoilua Kivikon lähiympäristössä, leikkejä ja erilaisia pelejä, telinevoimistelua, parkouria, trampoliinivoimistelua ja paljon muuta hauskaa yhdessä seuramme valmentajien kanssa. Jekkuleiri järjestetään ma-ti 17-18.02.2020 klo 9:00-15:00, ja tramppaleiri ke 19.02.2020 klo 09:00-15:00.

Jekkuleiri:
Jekkuleirillä ollaan yhdessä ja terästetään taitoja telinevoimistelussa, trampoliinivoimistelussa ja parkourissa. Tutustutaan uusiin ystäviin ja puuhaillaan yhdessä eri pelien ja leikkien parissa sekä sisällä että ulkona (pallopelit, kiipeily, volttikoulu). 


Tramppaleiri:
Leiripäivänä harjoitellaan mm. volttia eteen/taakse, käsillä- ja päälläseisontoja sekä erilaisia kärrynpyöriä. Leirillä tutustutaan trampoliinivoimistelun eri lajeihin ja harjoitellaan temppuja sekä alastuloina että tramppallakin. Lisäksi luvassa on ulkoilua, leikkejä ja kisailua hyvässä hengessä.

Kilpatramppaleiri:

Syyslomaleiripäivänä on kaksi harjoitusta ja treenien välissä ruokatauko ja rentoa oleilua. Treeneistä toinen keskittyy kilpailussa tarvittaviin ominaisuuksiin ja asioihin, sarjan tekoon, liikeyhdistelmiin ja siisteyden + hyppykorkeuden lisäämiseen, ja toinen treenikerta keskittyy uusien liikkeiden ja liikemallien kehittelyyn ja harjoitteluun.

Harjoitukset keskiviikkona Kivikossa.

Leiripäivään ilmoittaudutaan erikseen. Muistathan hankkia lisenssin (kilpa- tai harrastelisenssi lajina trampoliinivoimistelu).

LEIRIEN PÄIVITTÄINEN KULKU


TAPAAMISPAIKKA AAMUISIN:
Jekkuleiriläisten sekä tramppaleiriläisten kanssa tavataan Kivikon jekkulinnassa (Kivikon hiihtohallin 3.kerros). Valmentajat tulevat hakemaan jekkuleirille osallistuvat nuoret kello 9:00. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että nuoret ovat ajoissa paikan päällä joka leiriaamu. Leiri päättyy päivittäin klo 15:00, jonka jälkeen leiriläiset lähetetään kotiin. Jos leiriläinen joutuu syystä tai toisesta tulemaan myöhemmin kuin klo 9:00 tai lähtemään aikaisemmin kuin klo 15:00 tulisi siitä ilmoittaa toimistolle tai valmentajille erikseen. 

Sisäliikuntavarusteet puetaan päälle aamuisin ennen leirin alkua. Kivikon jekkulinnassa on pukuhuone, jonne varusteet voi jättää harjoitusten ajaksi.

RUOKAILU:
Lapset tarvitsevat leirille mukaan omat eväät sekä ruokailuvälineet. Leirillä on käytössä jääkaappi sekä mikro. 

VARUSTEET JOKA PÄIVÄLLE:
·         sisäliikuntavarusteet (ei koruja/kelloja, pitkät hiukset kiinni)
·         sään mukaiset ulkoiluvarusteet 
·         juomapullo
·         eväät ja ruokailuvälineet!

VAKUUTUKSET:
Leirimaksu ei sisällä vakuutusta. Huoltajat varmistakaa lapsenne vakuutusturva: monet lasten vapaa-ajan vakuutukset eivät ole voimassa ohjatuissa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa. Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan lasten vakuutusturvasta omatoimisesti. 

MUUTA:
Mahdolliset poissaolot, yhteydenotot ja ilmoitusluontoiset asiat puhelimitse 044 - 98 15 122. Ei kiireelliset asiat sähköpostilla osoitteeseen: vsh.harraste@gmail.com

LEIRIEN HINNAT:
Jekkuleiri 50€
Tramppaleiri 25€
Kilpatramppaleiri 20€

Jokaiselle leirille mahtuu mukaan 25 lasta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on pysyvä, peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella.                          

LEIRIEN AIKATAULUT:

Jekkuleirit Kivikossa

- 17-18.2.2020

Tramppaleiri Kivikossa

- 19.2.2020

Kilpatramppaleiri Kivikossa

- 19.2.2020

Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on mahdollisia ainoastaan lääkärintodistuksella.