Ohjeita harjoittelijoille

Harjoitusasu

Aloittelevien jumppa-asuksi kelpaa mikä tahansa liikuntavarustus, jossa on helppo voimistella. Esimerkiksi pojilla T-paita, shortsit ja sukat/paljaat jalat sekä tytöillä jumppapuku/toppi ja trikoot. Pitkä hiukset on laitettava kiinni ja häiritsevät korut jätettävä kotiin.

Vakuutukset

Harjoitusmaksu ei sisällä vakuutusta. Huoltajat varmistakaa lapsenne vakuutusturva: monet lasten vapaa-ajan vakuutukset eivät ole voimassa ohjatuissa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa. Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan lasten vakuutusturvasta omatoimisesti.
Seuramme kautta voitte tilata lapsellenne Jumppa-turva vakuutuksen (ainoastaan harrastevoimistelijat) jäsenrekisterin kautta valitsemalla ryhmän "AA:Jumppaturva 1.9.2021-31.8.2022".
Lasku tulee automaattisesti sähköpostiisi ja ryhmätilaus Suomen Voimisteluliittoon tehdään seuraavan kerran 1.9.2021. Vakuutus on voimassa 1.9.2021 - 31.08.2022 asti. Vakuutuksen hinta on 10€.

Kulkuluvat


Liikuntamyllyn (ei Jekkusali) sisäänpääsyyn tarvitaan kulkukortti, jonka jokaisen kävijän tulisi hankkia, myös aivan pienimpien jekkukoululaisten. Kortit ovat henkilökohtaisia, joten seura ei voi niitä harrastajien puolesta hankkia. Näihin kortteihin ohjelmoidaan harrastuksen ajaksi teille maksuton sisäänpääsy ilmoittautumislistojen avulla. Mikäli sinulla on toistuvasti ongelmia kulkukorttien kanssa olethan ystävällisesti yhteydessä toimistoon. Kulkukortin voi ostaa Liikuntamyllyn  kulunvalvomoista, hinta on 4€.


Tunnin alkaminen

Tunnit aloitetaan ajoissa, joten varmistathan, että voimistelijalla on asian mukaiset varusteet jo päällä ennen tunnin alkua ja vessassa käymiset on hoidettu.


KIVIKOSSA

Jekkulinna, 3. krs

Ryhmät haetaan Jekkulinnan kolmannen kerroksen salin oven edustalta. Vanhemmat eivät voi valitettavasti jäädä sisätiloihimme odottelemaan.

Telinesali, 1. krs

Ryhmät haetaan sisältä aulasta. Vanhemmat eivät voi valitettavasti jäädä sisätiloihimme odottelemaan.


ARCADA-HALLISSA

Ryhmät haetaan 6. kerroksen salin ovelta. Rakennukseen pääsee sisälle ovikoodilla, joka lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille kaudenaloituskirjeen yhteydessä. Pukuhuoneisiin voi saapua 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Salissa harjoitellaan valmentajan kanssa ilman vanhempia, ettehän jää tunnin ajaksi käytävälle odottamaan.


LIIKUNTAMYLLYSSÄ
Jekkusalissa alakerrassa:
Ryhmät haetaan alakerran pukuhuonekäytävältä Jekkusalin SINISEN oven edustalta. Vanhemmat eivät voi valitettavasti jäädä sisätiloihimme odottelemaan.

Telinevoimistelusali yläkerrassa:

Itsenäisesti telinevoimistelusaliin saavat mennä yli 10 vuotiaiden harrasteryhmät. Ohjeistakaa lapsia/nuoria kuitenkin odottamaan tuntien alkua telinevoimistelusalin sisäänkäyntiovien luona häiritsemättä kenenkään harjoittelua ennen oman tunnin alkua.

7-10 vuotiaiden harrasteryhmät haetaan Liikuntamyllyn porttien sisäpuolelta ensimmäisen säilytyskaappi rivistön luota. Nämä ryhmät ovat 7-10v. harrasteryhmät.

Kaikki Alle 7v. ryhmät haetaan kaikki aulasta valmentajien toimesta ja myös palautetaan sinne. Muistathan olla kuitenkin ajoissa vastaanottamassa lastasi, sillä ohjaajalla voi alkaa seuraava ryhmä heti, eikä hän voi jäädä odottelemaan hakijoita aulaan. Vanhemmat eivät voi valitettavasti jäädä sisätiloihimme odottelemaan.


KISAHALLISSA

Kisahallissa voimistelijat haetaan telinevoimistelusalin portilta. Pienten lasten vanhemmat saavat tuoda lapset portille ja hakea sieltä mutta harjoituksia ei voi jää seuraamaan käytäville tai ylätasanteelle (Liikuntaviraston järjestyssääntö). 

Tiedustelut

ARCADA, KIVIKKO, LIIKUNTAMYLLY ja KISAHALLI puh: 044-0321258 ja 044-3093506 (arkisin ma-ke, pe klo 12:00-14:00)

vsh.toimisto@gmail.com