Liikuntamylly

Harjoituspaikat

Liikuntamylly, Jekkusali:

Jauhokuja 3, 00920 Helsinki. Liikuntamylly sijaitsee Kehä 1. varrella (n. 1 km Itäkeskuksesta) Myllypuron metroaseman vieressä (matkaa n. 20 m). Liikuntamyllyn parkkialueella on rajallisesti ilmaisia 2h paikkoja. Muuten parkkipaikka on maksullinen.

Sali kartalta

  • Telinevoimistelusali, Liikuntamyllyn yläkerrassa
  • Jekkusali, Liikuntamyllyn alakerrassa

Tunnin alkaminen

Tunnit aloitetaan ajoissa, joten varmistathan, että voimistelijalla on asian mukaiset varusteet jo päällä ennen tunnin alkua ja vessassa käymiset on hoidettu.


LIIKUNTAMYLLYSSÄ

Telinevoimistelusali yläkerrassa:

Itsenäisesti telinevoimistelusaliin saavat mennä yli 10 vuotiaiden harrasteryhmät. Ohjeistakaa lapsia/nuoria kuitenkin odottamaan tuntien alkua telinevoimistelusalin sisäänkäyntiovien luona häiritsemättä kenenkään harjoittelua ennen oman tunnin alkua.

7-10 vuotiaiden harrasteryhmät haetaan Liikuntamyllyn porttien sisäpuolelta ensimmäisen säilytyskaappi rivistön luota. Nämä ryhmät ovat 7-10v. harrasteryhmät.

Kaikki Alle 7v. ryhmät haetaan kaikki aulasta valmentajien toimesta ja myös palautetaan sinne. Muistathan olla kuitenkin ajoissa vastaanottamassa lastasi, sillä ohjaajalla voi alkaa seuraava ryhmä heti, eikä hän voi jäädä odottelemaan hakijoita aulaan.

Jekkusalissa alakerrassa:
Ryhmät haetaan alakerran pukuhuonekäytävältä Jekkusalin SINISEN oven edustalta.

Telinevoimistelusali

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Jekkusali

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.