Telinevoimistelu

Seuramme tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Mikäs sen mukavampaa kuin aikuisena haastaa itsensä oppimaan uusia taitoja. Kummasti alkavat kuperkeikat, kärrynpyörät, trampoliinilla hyppelyt, kiepit ym. temput sujua pienen harjoittelun jälkeen.

Aikuisten ryhmässä pääsee tutustumaan eri telineisiin ja monipuolisiin harjoitteisiin niiden kautta (permanto, nojapuut, rekki, puomi renkaat, volttirata, trampoliinit), kuntoilemaan, kehittämään tasapainoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä tietenkin pitämään hauskaa!

Jatkoryhmä on tarkoitettu niille, jotka ovat vähintään vuoden harjoitelleet aikuisten ryhmässä tai telinevoimistelun perusteet ovat jo hyvin hallussa. Aikuisten jatkoryhmässä liikevalikoima hieman kasvaa, mutta silti jokainen voi edetä omaa tahtiaan ja ryhmän toiveiden mukaisesti käytetään eri telineitä (permanto, nojapuut, rekki, puomi renkaat, volttirata, trampoliinit). Tarkoituksena on edelleen kehittää eri ominaisuuksia, kuten kestävyyttä, lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, päästä lajiliikkeissä eteenpäin omien tavoitteidensa mukaisesti sekä tietenkin pitää hauskaa yhdessä!