Syyslomaleiri 2017

KOULULAISTEN SYYSLOMALEIRI

Aika: 

16. - 20.10.2017, klo 9:00 - 15:00 

Paikka:

Liikuntamylly, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki

Hinta ja ilmoittautuminen:

Leirin osallistumismaksu on 160€. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta.

Ohjaaja:

Annele Vanhanen, Nea Pekkarinen, Sami Heinonen

 

Tapaamispaikka aamuisin:

Liikuntamyllyn aulassa kassan luona. Ohjaaja tulee hakemaan leirille osallistuvat lapset ja huolehtivat sisäänpääsystä. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää että leiriläiset ovat ajoissa paikan päällä joka leiriaamu. Leiri päättyy päivittäin klo 15:00, jonka jälkeen leiriläiset lähetetään kotiin. Jos leiriläinen joutuu syystä tai toisesta tulemaan myöhemmin kuin klo 9:00 tai lähtemään aikaisemmin kuin klo 15:00 tulisi siitä ilmoittaa toimistolle tai ohjaajille erikseen. 

Sisäliikuntavarusteet puetaan päälle aamuisin ennen leirin alkua. Liikuntamyllyn aulassa on säilytyskaappeja, jotka toimivat OMILLA lukoilla ja jonne jätetään varusteet ja arvotavarat, paitsi juomapullo harjoitusten ajaksi.

Ruokailu:

Leiriläisillä tulee olla mukana terveelliset eväät, joilla selviää koko päivän ajan. Seuran toimistolla on mahdollisuus laittaa ruuat aamulla jääkaappiin ja lämmittää ne mikrossa ruokailun aikana. 

Varusteet joka päivälle:

  • sisäliikuntavarusteet (ei koruja/kelloja, pitkät hiukset kiinni)
  • sään mukaiset lämpimät ulkoiluvarusteet
  • juomapullo
  • oma lukko säilytyskaappia varten
  • Eväät

Muuta:

Mahdolliset poissaolot, yhteydenotot ja ilmoitusluontoiset asiat puhelimitse 044-3093506. Ei kiireelliset asiat sähköpostilla osoitteeseen: vsh.annele@gmail.com