VSH - Voimisteluseura Helsinki esittely

Vuonna 1997 perustettu voimisteluseura. Seura toimii lasten ja nuorten harrastevoimistelussa sekä kilpavoimistelussa. Ohjatun valmennustoiminnan lisäksi VSH järjestää kilpailuja, näytöksiä ja leiritoimintaa. VSH:n tavoitteena on olla Suomen johtava voimisteluseura miesten telinevoimistelussa ja merkittävä toimija tyttöjen voimistelussa ja helsinkiläisten harrastajien liikuttajana.

Toiminnassa liikkumisen iloa ja riemua

Seuramme tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. VSH:n tärkeimmät tavoitteet harjoituksissa ovat oppiminen ja viihtyminen. On tärkeää, että jokaisessa harjoituksessa syntyy onnistumisen kokemuksia ja liikkumisen riemua.

Pääpaino on harjoittelussa, joka huomioi jokaisen yksilöllistä yrittämistä ja edistymistä. Harjoituksissa keskitytään toimintaan, ei lopputulokseen. Toiminta on sisällöllisesti monipuolista, leikinomaista ja lapsen kehitystä tukevaa. Seuramme on onnistunut tehtävässään, jos lapset viihtyvät tänään harjoituksissa, odottavat seuraavia harjoituksia innolla ja ovat mukana vielä tulevinakin vuosina.

Jekkuveikon viesti

Seuran tunnuksessa seikkailee maskottimme Jekkuveikko. Jekkuveikko tuo VSH:n toimintaa vauhdikasta ja "jekukasta" ilmettä, jonka toivomme välittyvän koko seuraväelle.

Jekkuveikon viesti on:
Jumppa on Jekkua!
Huumoria haalariin!
Harjoituksissa on hauskaa!

Valmentaminen on kasvattamista!

Mottojamme ovat:
- kokonaisvaltainen valmentaminen, temppuilua ja sosiaalisia taitoja
- kaikki saavat osallistua omien kykyjensä mukaan, yksilöllistä kehittymistä tuetaan
- leikkimielisyys selättää suorituspaineet ja ryppyotsaisuuden

Osalle voimistelijoista harjoittelu on tavoitteellista ja tähtää kilpavoimisteluun. Näille lahjakkaille nuorille tarjoamme laadukasta valmennusta ja mahdollisuuden omien rajojen tavoitteluun. Tärkeä osa seuran toimintaa on kilpailuihin osallistuminen ja myös niiden järjestäminen.

Voimistelu on parasta perusliikuntaa

Voimistelu on perusliikuntamuoto, jota jokaisen kannattaisi kokeilla ja harjoittaa. Voimistelu kehittää lihaksistoa monipuolisesti ja tasaisesti. Lisäksi voimistelu tarjoaa kokemuksia, joita on vaikea muualta saada: erilaiset pyörähdykset, pää alaspäin oleminen, riippuminen, käsien varassa noja yms. asennot ja liikkeet tekevät voimistelusta ainutlaatuisen. Voimistelu kehittää kokonaisvaltaisesti. Vartalon kaikki osat joutuvat koetukselle ja kehittyvät monipuolisesti. Erilaiset liikkeet sekä venytykset lisäävät lapsen tuntemusta itsestään ja samalla auttavat realistisen sekä positiivisen minäkuvan kehittymisessä.

   
 
 
 
 

 

Voimisteluseura Helsinki - VSH ry
c/o Liikuntamylly
Jauhokuja 3
00920 Helsinki
email: vsh.toimisto@gmail.com
puhelinajat: ma-ke, pe klo 13:00-15:00
044 - 03 21 258
044 - 30 93 506