Voimisteluseura Helsinki avaa uuden voimistelusalin Kivikkoon

2.7.2018

Helsingin Kivikkoon avataan elokuussa Voimisteluseura Helsingin täysin uusi voimistelusali Jekkulinna. Uusi toimipiste koostuu kahdesta erillisestä salista, joista löytyy tilat ja välineet sekä harraste- että kilpatoiminnalle.

Lajitarjonnan puolesta Jekkulinnassa nähdään miesten- ja naisten telinevoimistelua, trampoliinivoimistelua, parkouria, trikkausta ja cheerleadingiä. Voimistelusalin telinetoimittajana on kiinalainen Taishan, joka varustaa myös tulevat telinevoimistelun MM-kilpailut Dohassa.

Kivikon toimipisteen lisäksi VSH:n toiminta jatkuu myös Liikuntamyllyn yläkerran pääsalissa ja alakerran Jekkusalissa sekä Töölön Kisahallilla. Uusien tilojen ansiosta Voimisteluseura Helsinki pystyy tarjoamaan entistä paremmat olosuhteet harjoitteluun sekä uuden rauhallisen harjoitteluympäristön. Uusissa tiloissa järjestetään päivittäisharjoittelun lisäksi kilpailuja ja tapahtumia.

Jekkulinnan virallisia avajaisia vietetään Kivikossa lauantaina 25.8. Tapahtumassa on avoimien ovien lisäksi ohjattuja tunteja ja oheisohjelmaa koko perheelle. Avajaistapahtumasta tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

Kivikon salin yhteystiedot:
Savikiekonkuja 4, 00940 Helsinki
vsh.toimisto@gmail.com

 

Tietoja seurasta

Vuonna 1997 perustettu voimisteluseura. Seura toimii lasten ja nuorten harrastevoimistelussa sekä kilpavoimistelussa. Ohjatun valmennustoiminnan lisäksi VSH järjestää kilpailuja, näytöksiä ja leiritoimintaa. VSH:n tavoitteena on olla Suomen johtava voimisteluseura miesten telinevoimistelussa ja merkittävä toimija tyttöjen voimistelussa ja helsinkiläisten harrastajien liikuttajana.

voimisteluseurahelsinki.net
@vshvoimistelu
#VSH